BLOG

LEL Kevätkokous 2021

Lake End Lifting ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 11.4.2020 klo 15:00. Koronapandemiasta johtuvien suositusten ja kokoontumisrajoitusten johdosta seuran jäsenten on mahdollista osallistua kokoukseen etäyhteydellä.Ohjeet ja kutsu liitteenä.

Mikä ihmeen LEL?

LEL eli Lake End Lifting on Järvenpäässä toimiva urheiluseura mikä keskittyy painonnostoon ja voimailuun sekä vahvaksi kasvamiseen ja sellaisena pysymiseen. LEL on Suomen Painonnostoliiton sekä Voimalajiliiton jäsenseura. LEL syntyi neljän urheiluun, liikuntaan ja harrastamiseen intohimoisesti suhtautuvan ystävysten toimesta keväällä 2020. Perustajajäsenien tavoitteena oli perustaa seura, mikä mahdollistaa heille rakkaiden lajien harrastus ja kilpailutoiminnan alueella, sekä…

LEL Suomen Painonnostoliiton jäsenseuraksi

6.10.2020 Lake End Lifting on hyväksytty Suomen Painonnostoliiton jäsenseuraksi. Painonnostoliittoa voit seurata liiton verkkosivuilta ja instasta @spnl_painonnosto.

LEL Suomen Voimalajiliiton jäsenseuraksi

30.9.2020 Lake End Lifting on hyväksytty Suomen Voimalajiliiton jäsenseuraksi, hip hei!! Voimalajiliiton pöhinää voit seurata liiton verkkosivuilta ja instasta @suomenvoimalajiliitto .

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.